Prosciutto di Parma XVIII°edizione

Ham Festival, Langhirano 2015

jamón de Parma

From Friday, September 04, 2015 to Sunday, September 06, 2015

The King of Hams again the star of the weekend at the Festival of Parma Prosciutto di Parma. A large number of appointments in the name of gastronomy, entertainment and culture: wine tastings, concerts and exhibitions. I Prosciuttifici che aderiscono a Finestre Aperte (The Ham adhering to Open Windows),• Parma Ham is a delight for connoisseurs: the use of ancient techniques and the slow aging in ideal environment allow you to develop a refined bouquet, with his unmistakable and famous sweetness. A pleasure to discover slowly and carefully. Un prodotto Dop con la tracciabilità della filiera. Comuni coinvolti, Parma, Calestano, Colecchio, Corniglio, Felino, Langhirano, Lesignano de’ Bagni, Montechiarugolo, Neviano degli Arduini, Sala Baganza, Tizzano Val Parma, Traversetolo e Varano de’ Melegari.Possibilità di visitare il Museo del Prosciutto e dei salumi di Parma recentemente inaugurato a Langhirano all’interno dello storico edificio dell’ex Foro Boario.

Museo del Prosciutto di Parma a Langhirano.

Video XVII edizione 2014

Maggiori informazioni saranno date al più presto. More information will be given soon. For now it is still being organized

Dormire nella vicinanze Sleeping in the vicinity Antica Cascina San geminiano